Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

En hjemmelavet roulade gør altid lykke - her har vi rullet en saftig hindbærroulade.

Hindbærroulade opskrift

Hjemmelavet hindbærroulade

Lav en klassiker til kaffen, en god saftig hindbærroulade.

Bedømmelse
Hindbærroulade til 8-10 personer

Rouladedej:
3 mellemstore æg
120 g sukker
120 g hvedemel
1 tsk. bagepulver


Fyld til hindbærroulade:
2-3 dl hindbærmarmelade


Pynt:
sigtet flormelis


Tilbehør:
flødeskum

Sådan laver du hindbærroulade

  1. Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser. Bland hvedemel og bagepulver, og sigt det ned i æggeblandingen. Pisk dejen 2-3 min.


  2. Smør dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (28 x 35 cm). Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-7 min. Drys sukker på et andet stykke bagepapir. Læg rouladen herpå med oversiden nedad, og fjern det første stykke bagepapir. Smør marmeladen på. Rul rouladen sammen, mens kagen stadig er lun. Pynt med flormelis og server evt. med flødeskum.


Ingredienser

5

Tilberedning

ca. 30 MIN.

Type

Kage

Specialkost

Kategori

Dessert

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok