Hindbærroulade
Foto: Mikkel Adsbøl | En hjemmelavet roulade gør altid lykke - her har vi rullet en saftig hindbærroulade.
Hendes Verden

Hindbærroulade opskrift

Hjemmelavet hindbærroulade

Del på

Lav en klassiker til kaffen, en god saftig hindbærroulade.

Af Bente Nissen Lundsgaard 05.mar.2017 Mad

30 MIN.

Hindbærroulade til 8-10 personer

Rouladedej:
3 mellemstore æg
120 g sukker
120 g hvedemel
1 tsk. bagepulver


Fyld til hindbærroulade:
2-3 dl hindbærmarmelade


Pynt:
sigtet flormelis


Tilbehør:
flødeskum

Sådan laver du hindbærroulade

  1. Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser. Bland hvedemel og bagepulver, og sigt det ned i æggeblandingen. Pisk dejen 2-3 min.


  2. Smør dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (28 x 35 cm). Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-7 min. Drys sukker på et andet stykke bagepapir. Læg rouladen herpå med oversiden nedad, og fjern det første stykke bagepapir. Smør marmeladen på. Rul rouladen sammen, mens kagen stadig er lun. Pynt med flormelis og server evt. med flødeskum.


Del på
Kommentarer (0)
Henter...