SPONSORERET indhold
Hjemmelavet lasagne
En god opskrift på klassisk hjemmelavet lasagne.
4 personer
Ingredienser
En halv protion portion kødsauce - brug evt. opskriften her
lasagneplader
Bechamelsauce:
25 g smør
2½ spsk. hvedemel
5 dl kogende letmælk
salt, peber
evt. lidt friskrevet muskatnød
150 g reven mild gratineringsost
Tilbehør:
italiensk brød og salat.
- Smelt smørret i en gryde, og rør melet i. Rør lidt mælk i ad gangen. Kog saucen igennem under omrøring 4-5 min. Smag til med salt, peber og evt. muskatnød.
- Læg et lag lasagneplader i bunden af et smurt lasagnefad. Læg et lag kødsauce over, og fordel lidt bechamelsauce over. Drys med lidt ost. Gentag 2 gange mere. Stil lasagnen i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 min. på midterste ovnribbe.