Hjemmelavet lasagne
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet lasagne

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En god opskrift på klassisk hjemmelavet lasagne.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
10. dec. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

En halv protion portion kødsauce - brug evt. opskriften her
lasagneplader
Bechamelsauce:
25 g smør
2½ spsk. hvedemel
5 dl kogende letmælk
salt, peber
evt. lidt friskrevet muskatnød
150 g reven mild gratineringsost
Tilbehør:
italiensk brød og salat.

  1. Smelt smørret i en gryde, og rør melet i. Rør lidt mælk i ad gangen. Kog saucen igennem under omrøring 4-5 min. Smag til med salt, peber og evt. muskatnød. 
  2. Læg et lag lasagneplader i bunden af et smurt lasagnefad. Læg et lag kødsauce over, og fordel lidt bechamelsauce over. Drys med lidt ost. Gentag 2 gange mere. Stil lasagnen i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 min. på midterste ovnribbe.