Hjemmelavet marcipan
Foto: Zoonar GmbH / Alamy Stock Photo | Det er super nemt at lave sin egen marcipan fra bunden - og så smager det godt!
fit living

Opskrift på hjemmelavet marcipan

Lav din egen (sukkerfri) marcipan

Det er faktisk slet ikke så svært at lave sin egen hjemmelavede marcipan - og her får du Michelle Kristensens helt egen opskrift på lækker hjemmelavet og sukkerfri marcipan.

Af Michelle Kristensen 21.dec.2016 Mad

30 MIN.

Hjemmelavet marcipan til 15 personer

150 g mandler

1 æggehvide

1 knsp. Stevia MaxSød

Sådan laver du hjemmelavet marcipan

1. Mandlerne lægges i blød i koldt vand. Efter 3 timer hældes vandet fra, og mandlerne overhældes herefter med friskkogt vand. Lad stå i 5 minutter, og smut så mandlerne.

SE OGSÅ: Opskrift på roulade med marcipan og nougat

2. Blend de smuttede mandler i foodprocessoren, til de er helt fine, og tilsæt æggehvide samt 1 knsp. Stevia MaxSød.

LÆS MERE: Julesmåkager: Marcipanstjerner med citron

 

3. Smag marcipanmassen til, og tilsæt evt. lidt mere Stevia. Opbevares på køl.

 

PRØV OGSÅ:  Michelle Kristensens sunde brunkager uden sukker

 

 

Henter...