Hjemmelavet mysli
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet mysli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kom lækker hjemmelavet mysli på din yoghurt eller i din mælk!

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
18. aug. 2015 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

Hjemmelavet mysli
200 g speltflager
200 g havregryn
100 g solsikkekerner
150 g mandler
100 g græskarkerner
100 g kokosflager
2 dl flydende honning
20 g frysetørrede blåbær
20 g frysetørrede jordbær
Til servering:
mælk eller yoghurt

  1. Tænd ovnen på 150 gr. Bland speltflager, havregryn, solsikkekerner, mandler græskarkerner og kokosflager. Bred det hele ud på bagepapir på en bageplade. Fordel honning ud over. Bland det hele rundt.
  2. Rist myslien 30 min. i ovnen. Afkøl myslien. Bland herefter tørrede blåbær og jordbær i. Opbevarer myslien i patentglas.