Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 20 min. (pr. plade)
4 pizzabunde (færdigkøbte)
Tomatsovs:
1 lille løg
1 gulerod
1 stilk bladselleri
2 fed hvidløg
1 ds. hakkede flåede tomater
1 tsk. oregano
salt og peber
Fyld:
2 kartofler (mellemstore)
100 g peperonipølse (eller chorizopølse)
150 g pizzaost
2 tsk. tørret oregano
1 spsk. olivenolie
- Sovs: Pil løget, og skær det i terninger. Skær gulerod og bladselleri i meget fine terninger. Hak hvid-løgsfeddene.
- Kom alle ingredienserne til sovsen i en gryde, og bring det i kog. Lad det småkoge i ca. 10 min. til tyktflydende konsistens. Rør jævnligt i gryden.
- Fyld: Skræl kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver, evt. på en mandolin.
- Fordél tomatsovsen over pizzabundene. Fordél kartoffelskiver og peperoni over. Drys revet ost og oregano over, og dryp med olie.
- Bag pizzaerne ved 225 grader på midterste ovnribbe i ca. 20 min. Lav 2 pizzaer ad gangen, og servér dem rygende varme.