Pizza med peperoni og kartofler
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet pizza med peperoni og kartofler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Let og lækker aftensmad.

Af: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
21. mar. 2016 | Opskrift | Hjemmet
4 pizzaer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 20 min. (pr. plade)
4 pizzabunde (færdigkøbte)
Tomatsovs:
1 lille løg
1 gulerod
1 stilk bladselleri
2 fed hvidløg
1 ds. hakkede flåede tomater
1 tsk. oregano
salt og peber
Fyld:
2 kartofler (mellemstore)
100 g peperonipølse (eller chorizopølse)
150 g pizzaost
2 tsk. tørret oregano
1 spsk. olivenolie

  1. Sovs: Pil løget, og skær det i terninger. Skær gulerod og bladselleri i meget fine terninger. Hak hvid-løgsfeddene.
  2. Kom alle ingredienserne til sovsen i en gryde, og bring det i kog. Lad det småkoge i ca. 10 min. til tyktflydende konsistens. Rør jævnligt i gryden.
  3. Fyld: Skræl kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver, evt. på en mandolin.
  4. Fordél tomatsovsen over pizzabundene. Fordél kartoffelskiver og peperoni over. Drys revet ost og oregano over, og dryp med olie.
  5. Bag pizzaerne ved 225 grader på midterste ovnribbe i ca. 20 min. Lav 2 pizzaer ad gangen, og servér dem rygende varme.