Hjerter i flødesovs med chokolade, hvidløg og chili
SPONSORERET indhold

Hjerter i flødesovs med chokolade, hvidløg og chili

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusman
11. feb. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

2 svinehjerter
1 hakket løg
50 g bacontern
25 g smør
2 kviste timian
15 g mørk chokolade
2 fed hvidløg
1 tsk. finthakket chili
2 spsk. hvedemel
3 dl bouillon
2 dl piskefløde
evt. lidt gelé
lidt rødvinseddike
salt, peber
evt. saucekulør
Tilbehør:
kartoffelmos og persille til drys

  1. Gør hjerterne i stand, og skær dem i 1 cm’s tern.
  2. Svits løg og bacon i smør. Kom hjerterne i, og brun dem med. tilsæt de øvrige ingredienser, og lad retten simre ca. 1 time under låg. Smag saucen til med gelé og eddike samt salt og peber. Giv evt. retten lidt kulør.