SPONSORERET indhold
Honningkagecupcakes med chokoladetopping
12 stk.
Ingredienser
150 g flydende akacie honning
125 g sukker
150 g blødt smør
2 æg
1 dl fløde
250 g hvedemel
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. kanel
1 tsk. bagepulver
75 g hakket, mørk chokolade, ca. 60 % kakao indhold
2 tsk. reven, usprøjtet citronskal
Appelsincreme:
200 g blødt smør
2 tsk. fintrevet usprøjtet appelsinskal
3 spsk. friskpresset appelsinsaft
300 g flormelis
Pynt:
evt. appelsincreme eller evt. bare en alminelig glasur rørt af flormelis og lidt vand
- Pisk honning, sukker og smør cremet. Pisk et æg i ad gangen. Kom fløde, hvedemel, æg, ingefær, kanel, bagepulver, chokolade og appelsinskal i. Rør dejen sammen. Kom dejen i muffinsforme.
- Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 25-30 min. på midterste ovnribbe. Afkøl kagerne.
- Pynt evt. kagerne med appelsincreme eller glasur.
- Appelsincreme: Pisk smør, appelsinskal og -saft og flormelis sammen til en luftig smørcreme. Fordel cremen på kagerne.