'
Hønsekødssuppe
Foto: Line Thit Klein | Denne nemme hønsekødssuppe bliver lavet 'omvendt' - det bliver den bestemt ikke ringere af.
ALT for damerne

Hønsekødssuppe

Nem hønsekødssuppe

Denne nemme hønsekødssuppe bliver lavet 'omvendt' - det bliver den bestemt ikke ringere af. Her får du opskriften på en god og fyldig suppe med kyllingeskiver, rodfrugter og løg.

Af Mette Helbæk 08.jan.2017 Mad

30 MIN.

Nem hønsekødssuppe til 4 personer

500 g persillerødder
500 g små løg, fx rødløg
2 spsk olie
2 fed revet hvidløg
salt og peber
2 kyllingebryster, helst med skind
1 bundt frisk timian
evt. lidt frisk citronmelisse (kan udelades)
1,5 dl. hønsebouillon.

Sådan laver du hønsekødssuppe:

1. Skrub persillerødderne eller skræl dem. Skær persillerødder og løg i grove skiver og kom dem op i et ildfast fad.

 

2. Vend med olie, hvidløg, salt og peber og læg kyllingebrysterne ovenpå. Kom fadet i ovnen i 20 min. ved 200 grader. Vend grøntsagerne med frisk timian.

 

3. Skær kyllingebrysterne i skiver, og kom fyldet op i suppeskåle. Hæld suppen over.

Prøv også: Svampesuppe med majroer, kål og pasta

Henter...