Opskrift på hønsesalat med karry og bacon
SPONSORERET indhold

Hønsesalat med karry og sprød bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
17. sep. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
5

Ingredienser

4 kyllingelår
salt
1 laurbærblad
2-3 kviste timian
100 g bacon, skåret i skiver

1-1½ tsk karry
3 spsk kogende vand
2 spsk mayonnaise
1½ dl græsk yoghurt
1 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
salt og peber
evt. lidt cayennepeber
rugbrød
salat og karse.

Tilbehør: Rugbrød.

Sådan gør du

  1. Kog kyllingelårene i vand med salt, laurbær og timian 35-40 min., til de er færdigtilberedte. Tag lårene op og afkøl dem. Pil kødet fra og smid ben og skind væk.
  2. Steg bacon sprødt på en pande og læg stykkerne på en tallerken til de skal serveres.
  3. Rør karry sammen med kogende vand i en skål. Rør mayonnaise med græsk yoghurt, citronsaft, dijonsennep, salt, peber og karryen. Krydr evt. med ekstra salt og lidt stødt cayennepeber, og vend kyllingekødet sammen med karrydressingen.
  4. Anret hønsesalaten på rugbrød med et stykke salat og pynt med karse og sprødstegt bacon.
  5. Tip: Har du en rest kylling kan det fint indgå i salaten.
  6. Når det er sæson, smager det skønt at snitte 3-4 grønne, rå asparges og vende dem i kyllingesalaten.