Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: ca. 25 min. (for lår ca. 40 min.)
Ikke fryse-egnet
3-4 stk. kyllingebryst eller
2-3 kyllingelår (250 g)
1 laurbærblad
1 lille tørret chili
6-8 stængler bladselleri (små stykker)
1 gulerod (skiver)
2½ dl cremefraiche 18 %
1-2 tsk stærk karry
salt og friskkværnet
peber
- Kog kyllingekødet i 15 min. med laurbærblad og chili i letsaltet vand, så det næsten dækker.
- Kassér laurbærbladet og chilien. Tilsæt stykker af bladselleri og gulerodsskiver.
- Kog 10-15 min., til kødet er gennemvarmet.
- Lad det køle af. Pil kødet fra benene, si grønsagerne fra og bland dem med kødet og en dressing af cremefraiche smagt til med karry.
- Smag hønsesalaten til med salt og peber.