Opskrift på hørfrøboller
SPONSORERET indhold

Hørfrøboller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
28. okt. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
12

Ingredienser

5 g gær
4 dl vand
salt
120 g hytteost
20 g rapsolie
150 g rugmel
50 g rugflager
50 g hørfrø
120 g kamutmel
20 g græskarkerner

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    100 Kcal

Sådan laver du bollerne

Bland vand med gær. Tilsæt salt, hytteost, olie, rugmel, rugflager og hørfrø. Rør i dejen, og lad den stå fem minutter for at den kan samle sig. Rør kamutmelet i, og rør derefter rigtig godt i dejen med en ske. Lad den hæve natten over.
Sæt 12 dejklatter på en bageplade med bagepapir. Drys med græskarkerner, og bag dem i ovnen ved 220 grader ca. 25 minutter.