Opskrift på grøntsagssuppe med rejer
SPONSORERET indhold

Hot & cold

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1/2 liter grøntsagsbouillon
1 hakket løg
3-4 hakkede tomater
1/2 kg tomat passata
1/2 tsk chipolte paste
1/2 tsk sambal oelek
salt, peber
3-4 forårsløg
300 g rejer
25 g hakkede saltede mandler eller nødder
4 skiver groft brød, 200 g.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    373 Kcal
  • Fedt:
    15 %
  • Protein:
    27 %
  • Kulhydrat:
    58 %

Sådan gør du

Findel tomater, løg, bouillon og tomat passata i en blender og smag til med chipolte, sambal oelek, salt og peber. Snit forårsløgene og bland med rejer samt hakkede mandler.

Servér suppen iskold med rejer på toppen og brød til.