Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

chorizo, bladselleri, peberfrugt, koriander, rejer

Hot hverdag

Peberfrugter har sødme, der matcher de saftige stilke fra bladsellerien.

Bedømmelse
4

2 tsk olivenolie
100 g chorizo­pølse i skiver
1 stort, groft­hakket løg
2 stilke fint­snittet blad­selleri
2 udkernede, groft­hakkede peberfrugter
2 fed knust hvidløg
½-1 tsk chiliflager
1 tsk oregano
¼ tsk cayennepeber
300 g fuldkornsris
1 dåse hakkede, flåede tomater
ca. 5 dl hønse­bouillon
300 g store, pillede rejer
salt, evt. peber
persille eller koriander

Sådan gør du: Varm olien i en stor sauterepande eller gryde, og steg pølsen heri under omrøring et par minutter. Bland løg, bladselleri og peberfrugt ved, og svits det hele i et par minutter. Tilsæt hvidløg, chiliflager, oregano samt cayennepeber, og rist det hele kort endnu en gang. Tilsæt risene, rør om, og tilsæt tomater samt hovedparten af bouillonen. Kog risene i ca. 20 minutter, spæd med den resterende bouillon, og lad det hele snurre videre, til risene er al dente og har opsuget al væde. Bland rejerne i retten til sidst, og varm dem kort. Brug evt. yderligere bouillon alt efter typen af ris.
 
TIP! Server retten med et drys persille eller koriander. 

Energi pr. person: 510 kcal, fedt 24%, protein 23%, kulhydrat 53%

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Aftensmad

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok