SPONSORERET indhold
Hot one-pot med svinekød
Skøn gryderet med masser af krydderi - nem aftensmad, som du kan lave i en og samme gryde.
Hot one-pot med svinekød til 4 personer |
Total: 50 min
Ingredienser
1 kg skinkekød i tern
2 skalotteløg
3 kviste rosmarin
1 spsk. smør
3 spsk. olivenolie
300 g kartofler
4 stilktomater
300 g blomkål (½ blomkålshoved)
200 g knoldselleri
6 dl grøntsagsbouillon (Herbamare urtepaste er god)
salt og peber
1 bundt purløg
rød syre
Sådan laver du hot one-pot med svinekød
- Skær kød i tern på ca. 5 x 5 cm.
- Pil og skær skalotteløg i tern. Skyl og hak rosmarin.
- Smelt smør og olie i en gryde. Svits løg og kød, til det får farve med rosmarin.
- Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Skyl tomaterne, og skær dem i både. Skyl blomkålen, og del den i buketter. Skræl sellerien, og skær i store tern.
- Kom de ordnede grøntsager ned i gryden. Hæld bouillon i gryden. Læg låg på gryden, og lad det hele simrekoge i 45 min.
- Smag til med salt og peber. Anret retten i dybe skåle, og pynt med hakket purløg og rød syre.