Hotter med det hele
SPONSORERET indhold

Hotter med det hele

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav jeres egne superlækre hotdogs, med hjemmebagte brød og gode pølser.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
10. feb. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 pers., 2 hotdogs til hver

Ingredienser

8 hotdog brød (bag dem gerne selv)
8 gode pølser
1 spsk. olie
tomatketchup
sennep
1 lille mildt salatløg eller 1 rødløg
Agurkesalat:
½ agurk
4 spsk. æbleeddike
2 spsk. vand
2 spsk. sukker
½ tsk. salt
peber

  1. Snit agurken i tynde skiver. Brug gerne et råkostjern. Lav en lage ved at blande eddike med vand, salt og peber. Vend agurkeskiverne i lagen. Lad gerne salaten trække 1 times tid tildækket i køleskab inden servering.
  2. Lun brødene. Steg pølserne ved jævn varme i olie, til de er sprøde og gennemstegte.
  3. Flæk brødene, og fordel en stribe ketchup og sennep i hver. Fordel herover pølser, rå løgtern og agurkesalat.