Hurtig yoghurtis med bær og sprøde havrekager
SPONSORERET indhold

Hurtig yoghurtis med bær og sprøde havrekager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den lækre yoghurtis er nem og hurtig at lave - frys den ned, eller nyd den med det samme. Her har vi serveret isen med sprøde havrekager.

Af: Hanne Bloch & Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
05. aug. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 16 min.
Hurtig yoghurtis:
350 g frosne blandede bær
2 1⁄2 dl flormelis
2 1⁄2 dl 10% yoghurt (fast græsk)
Sprøde havrekager: (ca. 15 stk.)
50 g smør
50 g sukker
1 æggehvide
25 g havregryn

  1. Yoghurtis: Kom frosne bær i en blender eller foodprocessor. Blend hurtigt, til det er ensartet, og tilsæt flormelis og yoghurt. Servér straks med havrekager.
  2. Sprøde havrekager: Smelt smørret i en gryde. Rør sukker i og lad massen køle lidt af, før æggehviden røres i. Smør en teske- fuld dej tyndt ud på bagepapir med bagsiden af en spiseske. Drys hver kage med havregryn og bag dem i midten af ovnen ved ca. 175 grader 8-9 min. Der kan være ca. en tredjedel af dejen på én bageplade.