Hvid bønnesalsa med spejlæg og bacon
SPONSORERET indhold

Hvid bønnesalsa med spejlæg og bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kan serveres som en del af en weekendmorgenmad eller brunch.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
20. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

100 g tørrede, hvide bønner
eller 1 ds. afdryppede bønner
5 tomater
rødløg
1 lille gul peber
saften af 1 lime
2 tsk. tabasco
4 æg
smør til stegning
150 g bacon i tynde skiver
salt, peber

  1. Udblød de hvide bønner i rigeligt koldt vand natten over. Kog dem ca. 1 time i friskt vand. Afdryp og afkøl bønnerne. Hvis du bruger dem fra dåse, er de afkølede og klar til brug.
  2. Skær tomaterne i tern, og kom dem i en skål. Vend små løgtern, peberfrugttern, limesaft, tabasco, salt og peber i. Vend bønnerne i.
  3. Steg baconskiverne på en pande eller i ovnen. Afdryp dem på køkkenrulle.
  4. Steg 4 spejlæg, og servér dem med bacon-salsaen.