Hvid chokolade-hasselnøddesmør
SPONSORERET indhold

Hvid chokolade-hasselnøddesmør

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En overdådig hvid nutella med en karakteristisk hasselnøddesmag.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
25. dec. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
ca. 4-5 dl færdig nutella | Total: 30 min

Ingredienser

Giver ca. 4-5 dl færdig nutella
150 g smuttede hasselnødder
125 g hvid chokolade
75 g mælkechokolade
2 dl piskefløde
1 spsk flydende honning
2 spsk blødt smør
¼ tsk fint salt

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 180 grader, og rist hasselnødderne gyldne i ca. 8 min.

Lad dem køle ned, og blend dem til nøddemel. Smelt chokoladen i vandbad ved meget lav varme, og tilsæt til nødderne.

Varm fløden op med honningen, til den er lun, men ikke meget varm, og tilsæt til mandler og chokolade, mens du blender, indtil konsistensen er cremet.

Til sidst tilsætter du smør og salt, og nutellaen blendes ensartet. Hæld den på glas, og lad den stå og sætte sig i køleskabet. Den vil stivne til en fast, men stadig cremet konsistens, når den er afkølet.

PRØV OGSÅ: Yoghurt med nøddekrokant og bagte æblebåde