Hvid chokoladetrifli med bær
SPONSORERET indhold

Hvid chokoladetrifli med bær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Endelig er det tid til at forlyste sig i farverige og forfriskende bærdesserter.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
01. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

100 g ribbede ribs
200 g hindbær
150 g jordbær i kvarte
150 g sukker
Creme:
2 æggeblommer
2½ dl sødmælk
2½ spsk. sukker
1½ spsk. majsstivelse
100 g hvid chokolade
Desuden:
2 dl piskefløde
12 makroner
4 spsk. kirsebærvin, Kijafa eller sherry
Pynt:
friske bær

  1. Kog ribs, hindbær, jordbær og sukker op i en gryde ca. 5 min. Lad det køle af.
  2. Pisk æggeblommer, mælk, sukker og majsstivelse sammen i en gryde. Bring cremen til kogepunket, mens du pisker. Lad cremen boble 1 min., mens du fortsat pisker. Tag gryden af varmen, og smelt den hakkede hvide chokolade heri. Afkøl cremen.
  3. Pisk fløden til skum, og pisk den og cremen sammen. Brug evt. en hånd-mikser.
  4. Knus makronerne, og kom dem i dessertglas. Dryp med kirsebærvin, og læg lagvist frugtkompot og creme i glassene. Pynt til sidst med friske bær.