Hybenmousse
SPONSORERET indhold

Hybenmousse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.

Kogetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
(3-4 personer)
21/2 dl hybenpuré
75 g sukker
1/4 stang vanilje
2 blade husblas
2 dl piskefløde

  1. Kog hybenpuré sammen med sukker og vaniljekorn og hæld det over i en skål. Udblød husblassen i koldt vand i et par min.
  2. Knug vandet af og smelt husblassen i den lune hybenpuré. Pisk fløden til skum og vend den i hybenpuréen.
  3. Fordel moussen i dessertglas og stil dem i køleskab.
  4. Pynt evt. med flødeskum og citronmelisse eller mynte ved servering.