Hybenmuffins
SPONSORERET indhold

Hybenmuffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min.
Fryse-egnet
(12 stk.)
175 g durumhvedemel
100 g grahamsmel
3 tsk bagepulver
1 knsp salt
125 g rørsukker
1 æg
2 dl hybenpuré
1 dl mælk
50 g smør
50 g græskarkerner eller hakkede
nødder

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland de to slags mel med bagepulver, salt og rørsukker.
  3. Pisk ægget let sammen og tilsæt hybenpuré, mælk og smeltet smør.
  4. Rør de tørre ingredienser sammen med de våde og fordel dejen i 12 smurte muffinforme eller papirforme – de skal være ca. 3/4 fyldte.
  5. Drys med græskarkerner eller hakkede nødder og bag kagerne midt i ovnen 20-25 min.