SPONSORERET indhold
Hyldeblomst panna cotta
Lækker panna cotta dessert med hyldeblomst!
6 pers.
Ingredienser
4 blade husblas
1½ dl hyldeblomstsaft, ufortyndet
4 dl piskefløde
50 g sukker
1 tsk. revet usprøjtet citronskal
Pynt:
lidt revet citronskal samt 250 g sommerbær
- Læg husblassen i blød i koldt vand 10 min.
- Kom hyldeblomstsaft, fløde, sukker og citronskal i en gryde. Kog det op, og lad det simre et par min. Tag gryden af varmen. Knug husblassen, og rør den i.
- Fordel cremen i 6 ramakiner eller glas. Lad den stivne i køleskab mindst 12 timer eller natten over.
- Dyp formene i varmt vand. Løsn kanten med en skarp kniv, og vend dem ud på tallerkner. Pynt hver panna cotta med lidt revet citronskal og et par bær.
- Server gerne lidt flere sommerbær i en skål til.