Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 5 min.
Køletid: 2 timer
Ikke fryse-egnet
2 blade husblas
2 dl konc. hyldeblomstsaft
1 spsk citronsaft
2 pasteuriserede æggeblommer
2+2 spsk sukker
2 pasteuriserede æggehvider
1-2 dl piskefløde
- Udblød husblassen i koldt vand. Kog hyldeblomstsaften ind til 1 dl og tag gryden af varmen. Knug vandet af husblassen og smelt den i hyldeblomstsaften. Tilsæt citronsaft.
- Pisk æggeblommerne hvide med sukker og vend hyldeblomstsaften i. Pisk æggehviderne stive med sukker og pisk fløden til skum. Vend forsigtigt æggehvider og flødeskum i og fordel moussen i 4 dessertglas. Stil dem koldt.
- Server desserterne, som de er, eller giv friske jordbær eller lidt stikkelsbærkompot til.