Hyldeblomstsaft
SPONSORERET indhold

Nem opskrift på hyldeblomstsaft

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er hverken svært eller besværligt at lave sin helt egen hyldeblomstsaft - her får du en nem opskrift på hyldeblomstsaft.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
07. jun. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 1 liter koncentreret saft) | Total: 40 min

Ingredienser

Ingredienser:
20-30 hyldeblomstskærme
2 usprøjtede citroner
evt. 1 stang kanel
250 g sukker
250 g rørsukker
1 liter vand
2 tsk citronsyre

Sådan laver du hyldeblomstsaft

  1. Skyl 20-30 hyldeblomstskærme i koldt vand og dup dem tørre i køkkenrulle. Læg dem i lag med tynde skiver af 2 usprøjtede citroner i en syltekrukke eller skål og stik evt. en stang kanel i.
  2. Kog en lage af 250 g sukker, 250 g rør sukker og 1 liter vand. Tilsæt 2 tsk citronsyre og hæld lagen over blomsterne. Stil det koldt 3-4 dage.
  3. Si saften, tilsæt evt. konserveringsmiddel, og hæld den på skoldede flasker skyllet med konserveringsmiddel.

 

Anbefalet til dig