Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Mørbrad er altid godt - også i en indbagt version.

Opskrift på indbagt mørbrad med tomatpesto

Indbagt mørbrad med tomatpesto

Du kan gøre retten ovnklar tidligt samme dag og senere servere den friskbagt uden synderligt køkkenarbejde. Giv salat og f.eks. råstegte kartofler som tilbehør.

Bedømmelse
Indbagt mørbrad med tomatpesto til 4 personer

2 svinemørbrad 
salt og peber 
smør/olie (til stegning) 


Pesto:
100 g semidried tomater
1 madæble
1 potte basilikum
100 g flødeost
4 plader butterdej
æggehvide (til pensling)

Tilbehør: salat og råstegte kartofler

Sådan laver du indbagt mørbrad med tomatpesto

  1. Gør kødet i stand, skær de tynde ender af, og gem dem til et andet formål. Brun kødet på alle sider, og køl det helt af.

  2. Pesto: Blend tomaterne med skrællet æble, basilikum og flødeost.

  3. Læg 2 optøede dejplader oven på hinanden, og rul dem ud, så dejen passer til 1 mørbrads stør-relse. Smør kødet med pesto, pak dejen godt sammen omkring mørbraden, og fortsæt på samme måde med den anden mørbrad.

  4. Pensl med sammenpisket æg, og bag mørbraderne ved 210 grader i ca. 25 min. Servér med frisk salat og råstegte kartofler.

ingredienser

8

tilberedning

ca. 50 minutter

type

Svin

specialkost

kategori

Hovedret

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

tags

mørbrad
Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok