Ingredienser
Indisk kyllingefilet med champignon og ris
Arbejdstid:
20 min.
Koge/stegetid:
15 min.
Ikke fryse-egnet
150-200 g ris
1 pakke kyllingebryst (eller inderfilet, 275 g)
2 tsk karry
1 spsk olie
250 g champignon (eller østershatte)
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
2 dl hønsebouillon
1 dl fløde 9%
1 spsk majsstivelse
2 forårsløg
2 spsk peanuts
Tilbehør:
evt. chutney
Sådan laver du Indisk kyllingefilet med champignon og ris
1. Kog risene efter pakkens anvisning.
2. Skær kyllingekødet i strimler og vend dem sammen med karry, salt og peber.
SE OGSÅ: Ovnstegt kyllingebryst med sennep og sesam
3. Brun kyllingestykkerne i en wok eller stegepande med olie og tilsæt de snittede svampe. Steg under omrøring 3 min.
4. Tilsæt knust hvidløg, revet ingefær og bouillon.
PRØV OGSÅ: Nem pasta med bacon og pesto
5. Kog det igennem og tilsæt fløde rørt med majsstivelse.
6. Lad retten simre et par min. og tilsæt fintsnittede forårsløg og peanuts.
7. Servér med kogte ris og evt. chutney.
SE MERE: Karrysuppe med kylling