Indisk kyllingefilet med champignon og ris
Foto: Thomas Hergaard | Indisk kyllingefilet med champignon og ris.
Hjemmet

Indisk kyllingefilet med champignon og ris

Indisk kyllingefilet med champignon og ris

Del på

Lækker hverdagsret med kyllingefilet, som du hurtigt og nemt kan lave.

Af Sandra Leigh Draznin 26.jan.2017 Mad

35 MIN.

Indisk kyllingefilet med champignon og ris til 4 personer

Indisk kyllingefilet med champignon og ris


Arbejdstid:
20 min.
Koge/stegetid:
15 min.
Ikke fryse-egnet

150-200 g ris
1 pakke kyllingebryst (eller inderfilet, 275 g)
2 tsk karry
1 spsk olie
250 g champignon (eller østershatte)
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
2 dl hønsebouillon
1 dl fløde 9%
1 spsk majsstivelse
2 forårsløg
2 spsk peanuts

Tilbehør:
evt. chutney

Sådan laver du Indisk kyllingefilet med champignon og ris

1. Kog risene efter pakkens anvisning.

2. Skær kyllingekødet i strimler og vend dem sammen med karry, salt og peber. 

SE OGSÅ: Ovnstegt kyllingebryst med sennep og sesam

3. Brun kyllingestykkerne i en wok eller stegepande med olie og tilsæt de snittede svampe. Steg under omrøring 3 min.

4. Tilsæt knust hvidløg, revet ingefær og bouillon.

Find flere tips til nem aftensmad

PRØV OGSÅ: Nem pasta med bacon og pesto

5. Kog det igennem og tilsæt fløde rørt med majsstivelse.

6. Lad retten simre et par min. og tilsæt fintsnittede forårsløg og peanuts.

7. Servér med kogte ris og evt. chutney.

SE MERE: Karrysuppe med kylling

Flere skønne opskrifter på nem aftensmad
Læs alt om Kylling nem aftensmad
Del på
Kommentarer (0)
Henter...