Ingredienser
Arbejdstid: 45 min.
Koge-/stegetid: 35 min.
6 æg
½ kg kartofler
75 g smør
salt
1 løg
½ tsk. spidskommen
½ tsk. chilipulver
1 fed hvidløg
2-3 tomater
2 tsk. stærk karry
1 dl kokosmel
Drys: 1 håndfuld friske koriander (eller persille)
- Kog kartoflerne møre i ca. 20 min. i letsaltet vand. Pil dem. Skær kartoflerne i terninger på ca. 2x2 cm.
- Klaret smør: Smelt smørret ved svag varme, så der kommer bundfald. Kassér bundfaldet.
- Hak løgene, og steg dem klare i smør. Tilsæt spidskommen, chili og knust hvidløg. Steg under omrøring i et par min.
- Kom terninger af tomater og kartofler i retten sammen med karry. Lad retten småsimre i 5 min. Tilsæt lidt vand, hvis den bliver for tør.
- Rist kokosmel gyldent på en tør pande, og rør det i retten. Smag til med salt.
- Kog æggene smilende i 7-8 min. Pil æggene, og skær dem i halve.
- Fordél æggene på retten, og drys med koriander.