Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 20-60 min.
Ikke fryse-egnet
2 stk. kyllingebryst
Marinade:
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1⁄4 tsk stødt chili
1⁄2 tsk stødt koriander
1 ⁄2 tsk stødt ingefær
1 spsk soja
1 tsk farin
Dip:
3 spsk jordnøddesmør
1-2 spsk østerssovs
ca. 1 dl vand
1 tsk sambal oelek eller 1 ⁄4 finthakket frisk chili
- Kør alle ingredienserne til marinaden sammen i en lille hurtighakker. Skær kødet i tynde skiver og vend dem i marinaden. Lad dem trække 20-60 min. i køleskab. Træk kødet på spyd og steg det under grillen i ovnen eller på en grillpande – ca. 5 min. på hver side. Server med dip: Rør jordnøddesmør sammen med de øvrige ingredienser