Ingefærkager
SPONSORERET indhold

Ingefærkager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre krydrede ingefærkager, når de er bedst. Find opskriften her.

Af: Mikkel Adsbøl Foto: Mikkel Adsbøl
27. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 35 stk.

Ingredienser

250 g hvedemel
gær (som en nød)
250 g sukker
85 g smør
1 æg
½ tsk. natron
½ tsk. nelliker
2 tsk. stødt ingefær

  1. Rør dejen sammen. rul den til 4 pølser a 35 cm. Pres dem lidt flade, og læg dem på bagepapir.
  2. Bag kagestængerne ca. 10-12 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
  3. Læg dem på et skærebræt, og skær dem i ca. 3 cm bredde snitter. Lad dem køle af.