Irsk brødbudding med Baileys
SPONSORERET indhold

Irsk brødbudding med Baileys

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn "bread and butter pudding” med Baileys.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
15. jan. 2014 | Opskrift | Hjemmet
6-8 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 30 min.
Ikke fryse-egnet
6 skiver franskbrød (eller sandwichbrød)
50 g smør
4 æggeblommer
50 g flormelis
4 dl mælk
1½ dl Baileys
50 g rosiner
Drys: 4-5 spsk brun farin

  1. Smør et ovnfast fad. Smør brødskiverne med smør og pisk æggeblommer, flormelis, mælk og Baileys sammen.
  2. Læg et lag brødskiver, drys med rosiner og læg et lag brødskiver mere. Hæld æggeblandingen hen over brødet. Drys med brun farin på toppen.
  3. Bag kagen i vandbad i en 25 grader varm ovn ca. 30 min. Servéres lun.