Iskold chokolademælk
Iskold, chokoladeintens sommerdrik - vores favoritforkælelse på varme sommerdage. Server chokolademælken med en cremet kugle vaniljeis som her - eller "rå" med et par isterninger. Begge varianter er farligt lækre.
Ingredienser
80 g mørk chokolade
½ liter letmælk
15 g sukker
4 kugler vaniljeis
1-2 spsk mørk chokolade, hakket
Sådan laver du chokolademælk
1. Hak chokoladen fint, og kom den i en kande.
2. Bring mælk og sukker forsigtigt til kogepunktet, og hæld det over chokoladen. Rør rundt, indtil chokoladen er smeltet. Stavblend massen.
3. Lad chokolademælken trække i køleskabet natten over, så smagen udvikles. Server chokolademælken med en kugle vaniljeis og lidt hakket chokolade.
PRØV OGSÅ: Marcipantærte med bær
PRØV OGSÅ: Boghvedeknas med yoghurt og frugt
PRØV OGSÅ: Jorbær-ispinde med mørk chokolade
Maja Ambeck Vase