Isroulade
SPONSORERET indhold

Isroulade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
12. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
10 personer

Ingredienser

3 æg
120 g sukker
120 g hvedemel
3/4 tsk. bagepulver
Fyld:
1 l vaniljeis
150 g hindbær
3 ferskner eller nektariner
Nougatsauce:
100 g blød nougat
1 dl piskefløde
Pynt:
flødeskum

  1. Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser. Bland mel og bagepulver, og si det ned i æggeblandingen. Bland det hele sammen.
  2. Smør et stykke bagepapir, og bred dejen ud i en firkant på ca. 30 x 40 cm. Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-7 min. Drys sukker på et andet stykke bagepapir. Læg rouladen herpå med oversiden nedad, og fjern det første stykke bagepapir.
  3. Rør isen til softice, og smør det ud på kagen. Fordel hindbær og skrællede tern af ferskner over. Rul sammen til en roulade. Pak rouladen i plastfilm og herefter i alufolie. Læg den i en frysepose, og frys den ned. Tag kagen op, og pynt den med flødeskum. Smelt nougat i fløden i en lille gryde ved lav varme. Afkøl saucen, og server den til rouladen.