SPONSORERET indhold
Issandwich med chokolade og hindbær
Tag ikke fejl....det er ikke en leverpostejsandwich!
10 personer
Ingredienser
Issandwich med chokolade og hindbær
3 æg
250 g sukker
100 g smør
200 g hvedemel
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. hjortetakssalt
1½ dl mælk
Desuden:
1½ dl hindbærmarmelade
Chokoladecreme:
4 dl piskefløde
200 g 60 % mørk chokolade
Tilbehør:
blåbær
- Pisk æggene skummende. Kom sukkeret i, og pisk det til en luftig masse. Smelt smørret, og rør det i. Bland hvedemel, vaniljesukker og hjortetakssalt, og vend det i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i en bradepande (40 x 32 cm) foret med bagepapir.
- Bag bunden ca. 20 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Tjek med et spyd, om den er gennembagt.
- Bring fløden til kogepunktet, og tag gryden fra varmen. Hak chokoladen, og rør den i fløden, til den er smeltet.
- Lad blandingen køle af i køleskab, gerne natten over. Pisk chokolademassen cremet med en håndmikser.
- Smør kagebunden med marmelade. Halvér kagen, så du får 2 halvdele (på 20 x 16 cm). Fordel chokoladecremen på det ene af stykkerne. Læg det andet stykke over. Skær kagen ud i trekanter som sandwich. Pak dem i plastfilm, og kom dem i en fryseegnet plastpose eller boks, og frys dem min. 6 timer.