Issandwich med chokolade og hindbær
SPONSORERET indhold

Issandwich med chokolade og hindbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tag ikke fejl....det er ikke en leverpostejsandwich!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
02. jul. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
10 personer

Ingredienser

Issandwich med chokolade og hindbær
3 æg
250 g sukker
100 g smør
200 g hvedemel
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. hjortetakssalt
1½ dl mælk
Desuden:
1½ dl hindbærmarmelade
Chokoladecreme:
4 dl piskefløde
200 g 60 % mørk chokolade
Tilbehør:
blåbær

  1. Pisk æggene skummende. Kom sukkeret i, og pisk det til en luftig masse. Smelt smørret, og rør det i. Bland hvedemel, vaniljesukker og hjortetakssalt, og vend det i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i en bradepande (40 x 32 cm) foret med bagepapir.
  2. Bag bunden ca. 20 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Tjek med et spyd, om den er gennembagt.
  3. Bring fløden til kogepunktet, og tag gryden fra varmen. Hak chokoladen, og rør den i fløden, til den er smeltet.
  4. Lad blandingen køle af i køleskab, gerne natten over. Pisk chokolademassen cremet med en håndmikser.
  5. Smør kagebunden med marmelade. Halvér kagen, så du får 2 halvdele (på 20 x 16 cm). Fordel chokoladecremen på det ene af stykkerne. Læg det andet stykke over. Skær kagen ud i trekanter som sandwich. Pak dem i plastfilm, og kom dem i en fryseegnet plastpose eller boks, og frys dem min. 6 timer.