Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Lækre italienske kødboller.

Italienske kødboller er rart i en fart - let og lækker aftensmad.

Bedømmelse
Italiensk kødboller til 2 personer

Italienske kødboller

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 12-15 min.


250 g hakket oksekød
1 lille løg
1 fed hvidløg
2 skiver lyst brød
1/2 dl mælk
1/2 tsk basilikum
1/2 tsk oregano
salt og peber
2 spsk revet parmesanost
1 spsk olie
400 g tomatsovs eller hakkede tomater med krydderier


Tilbehør:
Pasta, parmesanost og brød

Sådan laver du italienske kødboller

Tip

Italienske kødboller er fryse-egnet. 

Ingredienser

10

Tilberedning

ca. 35 MIN.

Type

Okse

Specialkost

Kategori

Hovedret

Nationalitet

Italiensk

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok