Italienske kødboller
SPONSORERET indhold

Italienske kødboller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Italienske kødboller er rart i en fart - let og lækker aftensmad. Få opskriften på de lækre smagfulde kødboller her.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
06. jan. 2016 | Opskrift | Hjemmet
Italiensk kødboller til 2 personer | Total: 35 min

Ingredienser

Italienske kødboller

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 12-15 min.


250 g hakket oksekød
1 lille løg
1 fed hvidløg
2 skiver lyst brød
1/2 dl mælk
1/2 tsk basilikum
1/2 tsk oregano
salt og peber
2 spsk revet parmesanost
1 spsk olie
400 g tomatsovs eller hakkede tomater med krydderier


Tilbehør:
Pasta, parmesanost og brød

Sådan laver du italienske kødboller

1. Skær skorpen af brødet og skær eller smuldr det i små stykker. Udblød det i mælken.

2. Rør kødet med revet løg, knust hvidløg, udblødt brød og krydderier. Tilsæt 2 spsk revet parmesanost og form farsen til 10-12 valnøddestore kødboller.

3. Steg dem gyldne i en sauterpande med olie og hæld tomatsovsen ved.

4. Lad dem simre, til de er gennemvarme – 5-10 min.

5. Servér med friskkogt pasta, parmesanost og brød.