Italienske kødboller
Foto: Thomas Hergaard | Lækre italienske kødboller.
Hjemmet

Italienske kødboller opskrift

Italienske kødboller

Del på

Italienske kødboller er rart i en fart - let og lækker aftensmad. Få opskriften på de lækre smagfulde kødboller her.

Af Sandra Leigh Draznin 06.jan.2016 Mad

35 MIN.

Italiensk kødboller til 2 personer

Italienske kødboller

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 12-15 min.


250 g hakket oksekød
1 lille løg
1 fed hvidløg
2 skiver lyst brød
1/2 dl mælk
1/2 tsk basilikum
1/2 tsk oregano
salt og peber
2 spsk revet parmesanost
1 spsk olie
400 g tomatsovs eller hakkede tomater med krydderier


Tilbehør:
Pasta, parmesanost og brød

Sådan laver du italienske kødboller

1. Skær skorpen af brødet og skær eller smuldr det i små stykker. Udblød det i mælken.

2. Rør kødet med revet løg, knust hvidløg, udblødt brød og krydderier. Tilsæt 2 spsk revet parmesanost og form farsen til 10-12 valnøddestore kødboller.

3. Steg dem gyldne i en sauterpande med olie og hæld tomatsovsen ved.

4. Lad dem simre, til de er gennemvarme – 5-10 min.

5. Servér med friskkogt pasta, parmesanost og brød.

Tip

Italienske kødboller er fryse-egnet. 

Del på
Kommentarer (0)
Henter...