Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Lækre nybagte jødekager bringer julestemning & glæde overalt.

Hjemmebagte jødekager

Jødekager

Kom alle julens velduftende krydderier i dit bagværk, det dufter og smager, så englene synger! Her får du opskriften på de klassiske julesmåkager, jødekager.

Bedømmelse
Ca. 50 stk. jødekager

Dej til jødekager:
150 g smør
250 g hvedemel
100 g sukker
1 æg


Pensling:
1 æg
50 g grofthakkede mandler
3 spsk. sukker
2 tsk. kanel

Sådan bager du jødekager

1. Smuldr smørret i melet, og kom sukkeret i. tilsæt æg, og ælt hurtigt dejen sammen.

 

2. Stil dejen tildækket i køleskab en halv times tid, inden du udruller den til en tynd plade. udstik dejen i små runde kager, 5-6 cm i diameter. Stil dem på bagepapir. Pensl kagerne med sammenpisket æg. Bland mandler, sukker og kanel, og drys det over kagerne. 

 

Bag kagerne ved 200 gr. på andenøverste ovnribbe 6-8 min.

Ingredienser

8

Tilberedning

ca. 30 MIN.

Type

Kage

Specialkost

Kategori

Dessert

Nationalitet

Dansk

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok