Jødekager
SPONSORERET indhold

Jødekager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
23. okt. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
(ca. 50 stk.)

Ingredienser

150 g smør
250 g hvedemel
100 g sukker
1 æg
Pensling:
1 æg
50 g grofthakkede mandler
3 spsk. sukker
2 tsk. kanel

  1. Smuldr smørret i melet, og kom sukkeret i. tilsæt æg, og ælt hurtigt dejen sammen.
  2. Stil dejen tildækket i køleskab en halv times tid, inden du udruller den til en tynd plade. udstik dejen i små runde kager, 5-6 cm i diameter. Stil dem på bagepapir. Pensl kagerne med sammenpisket æg.
  3. Bland mandler, sukker og kanel, og drys det over kagerne. Bag kagerne ved 200 gr. på andenøverste ovnribbe 6-8 min.