Jomfruhummere med dressing
SPONSORERET indhold

Jomfruhummere med dressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
18. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: ca. 25 min.
Kogetid: få minutter (kog evt. ad 2-3 omgange)
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
16-24 jomfruhummere
2 spsk salt pr. liter kogevand
2 tsk sukker pr. liter kogevand
2-3 stilke dild
Persille-hvidløgs-dressing:
3 dl cremefraiche (18%)
2-3 fed hvidløg
2-3 spsk persille (hakket)
salt og friskkværnet peber
evt. et drys stødt chili (eller paprika)
Tilbehør:
grøn salat evt. med tomat og
brød

  1. Jomfruhummere: Hiv evt. hovedet af og brug det til suppe. Bring rigeligt vand i kog. Tilsæt salt, sukker og dild.
  2. Kom jomfruhummerhalerne i vandet, når det koger. Bring det hurtigt i kog igen og hæld straks kogevandet fra. Jomfruhummerne med hoved på skal koge i 2-3 min.
  3. Lad hummerne køle af og nyd dem friskkogte.
  4. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  5. Servér hummerne med dressingen og evt. en blandet salat og brød.