Jordbær-hyldeblomstsirup
SPONSORERET indhold

Jordbær-hyldeblomstsirup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug denne skønne sirup over is, fortynd med vand til skøn saftevand eller lav en velkomstdrink, hvor du blander 2-3 spsk. sirup i et glas champagne.

18. apr. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
1-2 glas

Ingredienser

500 g jordbær
500 g sukker
3 dl vand saften af 1 citron
4 buketter hyldeblomster

  1. Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i kvarte. Kog sukker, vand og citronsaft til ufarvet sirup. Tilsæt jordbær. Kog det uden låg 5-10 min. Pisk det igennem med et piskeris.
  2. Afdryp siruppen i en sigte 1 times tid. Kog siruppen op, og kom hyldeblomster i. Kog op 3-4 min. Si siruppen. Opbevar siruppen i køleskabet, hvor den kan holde sig et par dage.

Anbefalet til dig