Jordbær-ostekage
SPONSORERET indhold

Jordbær-ostekage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker fyldig cheesecake med søde røde jordbær.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
26. jun. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4-6 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 40 min.
Bagetid: ca. 40 min.
Fryse-egnet uden bær
Bund:
150 g smør
125 g sukker
75 g havregryn
175 g hvedemel
Fyld:
400 g kvark
400 g creme-fraiche (38%)
4 æg
50 g flormelis
1 stang vanilje (kornene)
1 tsk citronskal
Pynt:
250 g jordbær
50 g abrikosmarmelade

  1. Beklæd en springform (22 cm i diameter) med bagepapir. Bland ingredienserne til bunden og tryk det sammen i bunden og 3-4 cm op ad siderne af springformen.
  2. Pisk fyldet sammen og kom det i kageformen. Bag kagen i ca. 40 min. ved 175 grader, til den er gennembagt. Afkøl kagen.
  3. Skyl og nip jordbærrene. Varm marmeladen i en gryde, til den er smørbar. Smør kagen med abrikosmarmelade og pynt med jordbær. Pensl evt. jordbærrene med lidt marmelade.