Jordbærdessert
SPONSORERET indhold

Jordbærdessert

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne dessert kaldes „Eton mess” og er en engelsk klassiker. Den stammer fra kostskolen Eton i England.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
07. jun. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
500 g modne jordbær
3 dl piskefløde (flødeskum)
1 stang vanilje (kornene)
ca. 50 g flormelis (afhængigt af bærrenes sødme)
ca. 20 marengskys
Pynt: evt. citronmelisse

  1. Skyl jordbærrene og skær dem i stykker.
  2. Bland dem med flødeskum smagt til med vanilje, flormelis og marengskys lige før servering.
  3. Nyd straks herligheden og pynt evt. med citronmelisse.