Jordbæris i kræmmerhus med chokoladekant
SPONSORERET indhold

Jordbæris i kræmmerhus med chokoladekant

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav selv en lækker jorbæris af de søde danske jordbær og servér i et kræmmerhus med chokoladekant.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
24. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

500 g jordbær
4 spsk. flormelis
6 past. æggeblommer (3 bægre)
150 g flormelis
½ l piskefløde
1 dl jordbærmarmelade
Desuden:
6 kræmmerhuse
50 g smeltet mørk chokolade

  1. Miks jordbærrene og 4 spsk. flormelis til puré i en foodprocessor eller blender.
  2. Pisk æggeblommer, resten af flormelis og piskefløde til cremet skum. Vend jordbærmassen og jordbærmarmelade i. Kom parfaitmassen i en fryseegnet form, og frys isen mindst 4 timer.
  3. Dyp kanten af kræmmerhusene i smeltet chokolade. Lad det stivne. Fyld kræmmerhusene med is.