Opskrift på Mette Blomsterbergs julehjerter
SPONSORERET indhold

Blomsterbergs julehjerter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ingen jul uden hjemmebagte julehjerter.

Af: Mette Blomsterberg Foto: John Bendtsen
07. sep. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
Ca. 50 stk.

Ingredienser

Mette Blomsterbergs julehjerter

Dej:
200 g hvedemel
100 g smør, stuetempereret
75 g flormelis
2 æggeblommer
¼ tsk kanel
¼ tsk stødt nellike.


Glasur:
100 g flormelis, sigtet
1 pasteuriseret æggehvide (30 g)

Sådan laver du Mette Blomsterbergs julehjerter

Bland de tørre ingredienser godt, tilsæt de øvrige, og ælt til en ensartet dej. Stil dejen koldt ½ time inden udrulning. Rul dejen relativt tyndt ud i en anelse mel, og udstik kagerne med en hjerteform. Læg hjerterne på en bageplade med bagepapir, og bag ved 185 grader ca. 5-8 minutter. Afkøles helt på bagerist og pyntes med glasur:

Pisk æggehvide og sigtet flormelis skummende og luftigt med en håndmikser. Sprøjt glasuren på evt. med et lille kræmmerhus af bagepapir. Lad glasuren lufttørre, inden julehjerterne opbevares i en tætsluttende dåse.

 

SE OGSÅ: Blomsterbergs brunkager

SE OGSÅ: Blomsterbergs krydrede biscotti

SE OGSÅ: Blomsterbergs vaniljespecier