Kagepinde
SPONSORERET indhold

Kagepinde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard Opskrift: Sandra Leigh Draznin
26. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet
Ca 12 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 18 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
300 g hvedemel
1 tsk bagepulver
¼ tsk salt
125 g smør
75 g sukker
75 g farin
1 tsk vaniljesukker
1 æg
75 g mørk chokolade
75 g lys eller hvid chokolade
12 træpinde
Pynt:
chokolade eller glasur

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Bland alle de tørre ingredienser. Pisk smør cremet med sukker og farin og pisk æg og vanilje i. Rør de tørre ingredienser i dejen og tilsæt de to slags hakket chokolade.
  2. Form dejen til kugler og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir.
  3. Sæt en pind i hver kugle og tryk dejen lidt flad med bagsiden af en ske.
  4. Bag kagerne ca. 18 min. og lad dem afkøle. Pynt evt. kagerne som masker med smeltet chokolade eller glasur.
  5. Opbevar i en kagedåse.