Kageskaller med creme
SPONSORERET indhold

Kageskaller med creme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 94 kcal<br> Protein 2 g 7 %<br> Kulhydrat 9 g 37 %<br> Fedt 6 g 56 %<br> Kostfibre 1 g<br><br> <i>Beregningen er for 1 kageskal med 20 g kagecreme</i><br>

Af: Stine Christiansen/Skovdal & Skovdal ApS Foto: Stine Christiansen
06. feb. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(8 stk)

Ingredienser

Ingredienser:
100 g speltmel
60 g koldt fedtstof
1 tsk. sukrin
2 spsk. isvand
frugt til topping
Kagecreme:
1 dl minimælk
10 g buddingpulver
flydende sødemiddel

  1. Smuldr fedtstoffet helt fint ud i mel og sukrin, så det ligner groft sand.
  2. Hæld vand i, og saml hurtigt dejen til en kugle, og sæt den på køl i 30 minutter.
  3. Del dejen i otte lige store kugler, og tryk dem ud i linse- eller muffinforme.
  4. Sæt formene på køl i 30 minutter, før de sættes i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter.
  5. Lad dem køle noget af, før de vendes ud af formene.
  6. Kog en creme af mælk og buddingpulver – smag cremen til med lidt flydende sødemiddel, og lad cremen afkøle.
  7. Læg 1 spsk. creme i hver kageskal ved servering, og top med frisk eller syltet frugt.