Kalkun i rød karry
SPONSORERET indhold

Kalkun i rød karry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Trænger du til en pause fra julemaden, så er denne ret forfriskende krydret med helt andre smagsnoter. Her har vi serveret kalkun i karry, men du kan også bruge rester af and eller kylling

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
20. dec. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

2 tsk. rød karrypasta
3 fed finthakket hvidløg
3 kaffir limeblade eller et stykke grøn limeskal
1 tsk. stødt spidskommen
1 knsp. stødte nelliker
1 spsk. tomatkoncentrat
olie til stegning
1 ds. kokosmælk
2 løg i smalle både
ca. 400 g stegt kød af kalkun i mundrette stykker
4 ringe ananas fra dåse
8-10 cherrytomater
1 spsk. fishsauce
1 spsk. sukker
Tilbehør:
løse ris

  1. Rist karry, hvidløg, limeblade, spidskommen, nellike og tomatkoncentrat i olien sammen med lidt kokosmælk. Llad det simre et par minutter.
  2. Tilsæt kokosmælk og løg, og lad det simre 5 min. Vend kødet i, og varm alt helt igennem. Tilsæt ananas i mindre stykker og halverede tomater. Smag til med fishsauce og sukker, og server med løse ris.