sponsoreret indhold
Kalorielette klatkager med fuldkornsris og quinoa
SPONSORERET indhold

Kalorielette klatkager med fuldkornsris og quinoa

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En genial og kalorielet dessert, morgenmad eller mellemmåltid med de nye ris og quinoa blandinger fra Uncle Ben’s (ca. 350 kcal).

Af: Sara Jin Smidt Foto: Sara Jin Smidt
22. maj. 2017 | Opskrift | ALT.dk
Total: 10 min

Ingredienser

½ banan 
2 spsk. kogte ris og quinoa
1 æg
2 æggehvider
1 tsk vaniljesukker 
100 g hytteost 1,5 % 
1 spsk skyr neutral 
1 spsk skyr vanilje 
1 stor håndfuld  blandede bær

 

Jeg har ofte lidt ris til overs, når jeg  laver aftensmad, og i stedet for at smide dem ud, så gem og brug dem dagen efter. I denne opskrift er der brugt Uncle Ben’s nye fuldkornsris og quinoa blanding, men du kan også sagtens bruge deres blanding med ris, boghvede, hvede og quinoa… og har du ikke rester, men blot et ønske om at lave en lækker dessert, mellemmåltid eller aftensmad, så fortvivl ikke for du kan også sagtens bruge risene nykogte. 

Sådan laver du klatkagerne:

Mos bananen, tilsæt æg, æggehvider, vaniljesukker, hytteost og de kogte ris (kog efter ansvisning på pakken) og bland dejen godt.

SE OGSÅ: Healthy Skinny Bitchs VITAMIN BOWLE

 

Varm en pande op og fordel små klatkager på en slip-let pande, ca. 2 spsk til hver klatkage. Server med lidt skyr og friske bær.

 

Anbefalet til dig