Kålrabi-suppe
SPONSORERET indhold

Kålrabi-suppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kålrabi smager sødligt og er smækfyldt med vitaminer, især C-vitaminer. Har du en rest kålrabi, kan du koge og mose den sammen med kartoffelmos.

Af: Mai Knauer Foto: Columbus Leth
05. feb. 2016 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 35 min.
Kogetid: ca. 30 min.
600 g kålrabi
2 spsk. olivenolie
1 l grøntsagsbouillon
1 dl fløde
salt og friskkværnet peber
1 citron
Pynt:
persille
friskrevet peberrod
Tilbehør: evt. brød

  1. Skræl kålrabien, og skær den i grove terninger.
  2. Kom kålen i en gryde med olie, og steg den i et par min., til den tager lidt farve. Tilsæt bouillon, og kog det i ca. 20 min., til kålrabien er mør. Tilsæt fløde, og kog i et par min. Blend suppen, og smag til med salt, peber og citronsaft.
  3. Servér suppen rygende varm med hakket persille og friskrevet peberrod på toppen. Servér evt. brød som tilbehør.