Kalv på spyd og nem sommersalat
SPONSORERET indhold

Kalv på spyd og nem sommersalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Spydene kan fryses og kan derfor også bruges som aftensmad på dage, hvor det skal gå lidt stærkt. Kom de frosne spyd i en 180 grader varm ovn og få lækre spyd på 10-15 min.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
21. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

53 g protein
530 kcal pr. portion
175 g kalvekød, f.eks. i strimler
3 træspyd
2 spsk olivenolie
1 knsp røget paprika (er meget stærkt)
salt og peber
1/2 dl skyr
3 dråber flydende sødemiddel
3 stænger bladselleri
5 ananaskirsebær eller 10 blåbær
en halv squash
1/4 æble eller 1/2 blomme
20 g valnød
2 spsk sesamfrø, hele, tørrede.

Sådan gør du:

1/ Bank kødstrimlerne flade. Rør olie, røget paprika, lidt salt og peber sammen i en skål.

Vend kødet i oliemarinaden. Sæt kødstykkerne på træspyd. Drys med salt og peber og vend dem i sesam. Sæt kødet på træpinde. Gril dem i olie på en grillpande eller på grillen. De skal have 2-3 min. på hver side. Eller steg dem i ovnen ved ca. 200 grader i 20-25 min. Vendes efter ca. 10 min.

2/ Bland skyr, salt og peber og smag til med flydende sødemiddel.

3/ Snit blegsellerien i tynde skiver. Del ananaskirsebærrene. Skræl evt. squashen og hak den og æblet.

4/ Bland skyrdressingen med bladselleri, ananaskirsebær, squash og æble. Pynt salaten med valnødder.

PRØV OGSÅ: Omelet med skinke og grøn salat

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter