Kalvebov med grøntsager
SPONSORERET indhold

Kalvebov med grøntsager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
15. feb. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(6 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 40 min.
Kogetid: 1½ time
Fryse-egnet
1 kalvebov (ca. 1 kg med ben)
2 spsk smør
1 spsk olie
2 hvidløgsfed (delte)
1 stilk rosmarin
1 porre (mindre stykker)
1 peberfrugt (gul eller rød, i strimler)
3 dl bouillon
salt og peber
2 laurbærblade

  1. Sautér kalveboven på begge sider i smør og olie i en gryde.
  2. Svits hvidløgsfed, rosmarin, porre og peberfrugtstrimler sammen med kødet.
  3. Hæld væden ved og krydr med salt og peber. Tilsæt laurbærblade.
  4. Lad boven simreunder låg, til den er mør – det varer ca. 1½ time.
  5. Vend den evt., når halvdelen af tiden er gået.
  6. Ved serveringen skæres boven ud i skiver eller mindre mundrette stykker, og grønsagssovsen hældes ved.