Kalveburger
SPONSORERET indhold

Kalveburger

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kalvekød er lettere i smagen end det traditionelle oksekød, så det er værd at prøve til sommerens burgere – også til dem fra grillen.

Af: Jesper Glyrskov Foto: Jesper Glyrskov
22. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

magert, hakket kalvekød efter appetit (6-800 g)
agurk, tomat, salat – efter smag
salt og peber
italienske boller
salatmayonnaise

  1. Rør kødet kraftigt med salt og peber, til det virker sammenhængende. Form det til store, meget flade bøffer.
  2. Skyl alt det grønne, og dup det tørt. Skær agurk og tomat i skiver.
  3. Rist de flækkede boller, smør dem med mayonnaise, og læg burgerne sammen. Giv evt. bådkartofler til burgeren.
  4. TIDSFORBRUG: 25 MIN, HERAF ARBEJDSTID: 20 MIN.